Kendrick Lamar og Kobe Bryant giver råd om vejen til succes – se videointerview

I weekenden løb ComplexCon-festivalen af stablen i Californien, og i den forbindelse gav Kendrick Lamar og basketball-legenden Kobe Bryant et interview med Complex News og værten Jinx.

I interviewet snakker Lamar og Bryant om deres vej til storhed og succes, og de forklarer også, hvad mange misforstår, når det kommer til at opnå succes.

»Jeg tror, at stædighed hænger sammen med storhed«, forklarer Bryant: »Jeg tror, folk ser succes som en lidt let, lang vej, hvor man arbejder hårdt, og pludselig sker det bare. Sådan fungerer det ikke. Der er også en masse mørke forbundet med det. Man går igennem en masse personligt, som man bruger som drivkraften til at bære én fremad. Nogle ville se det som forhindringer, men for os giver de ting os endnu mere fremdrift«.

Lamar slutter sig til Kobe og forklarer, at frygt og nysgerrighed har været vigtige ting for hans karriere: »Det handler om nysgerrighed. Frygten, angsten. Nysgerrigheden i at vide, at damn, jeg kan faktisk godt gøre det her. Og når en anden udfordrer dig, får du lyst til at udfordre det tilbage. Det er ægte storhed«.

Se hele interviewet foroven, hvor Kendrick også fortæller om første gang, han så publikum rappe med på sine tekster.

Læs også: Det siger Kendrick Lamars egne yndlingsvers om Kendrick selv – frygt, fokus og historiefortælling

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.