Eminem er en voldelig morder i den nye video til ‘Framed’

Eminem har udgivet en ny video til sangen ‘Framed’ fra hans seneste album, ‘Revival’. ‘Framed’ er et af de lidt mere voldelige numre på det nyeste album, og det fortæller historien om Eminems alter ego Slim Shady, der begår mord på en kvinde, blot for at han bagefter ikke kan huske noget som Marshall Mathers.

Ganske passende er billedsiden også ganske voldsom, næsten som noget ud fra en rigtig blodig VHS-thriller fra 90’erne. Vi ser her både Eminem på gerningsstedet og politiet, der forhører ham. Vi får også en forhistorie om, at Eminem er flygtet fra en galeanstalt inden mordene finder sted.

Læs anmeldelse: Eminem ‘Revival’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.