Chance the Rapper afslører sine yndlingsfilm – et virkelig spøjst, tvivlsomt udvalg

Chance the Rapper afslører sine yndlingsfilm – et virkelig spøjst, tvivlsomt udvalg
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det er ikke kun Kanye West, der har et yderst komfortabelt forhold til sin Twitterprofil for tiden. Også Chance the Rapper holder sig til tider tæt til tasterne. Dog lader det til, han – til forskel fra Kanye, hvis Twitterprofil for tiden er en selverklæret filosofibog – tweeter i lidt mere venindebog-lignende baner.

I går tweetede Chance teksten »Movies I love« og namedroppede derpå for fuld skrue en virkelig besynderlig række filmtitler. Chance er åbenbart stor tilhænger af flopfilm fra 00’erne, corny komedier og dancebattle-drama – dog med et par indiskutable klassikere imellem (primært skud ud til ‘Anchorman’ og ‘The Prestige’ her).

Chance the Rappers yndlingsfilm: ‘Holes’, ‘The Wackness’, ‘Life’, ‘The Brothers Bloom’, ‘The Prestige’, ‘Blue Streak’, ‘Drumline’, ‘ATL’, ‘Accepted’, ‘Stomp the Yard’, ‘Anchorman’ og ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’.

Så er pinsens filmkrise reddet og/eller skadet. 

Læs også: Future, Chance the Rapper og King Louie mødes på nyt nummer: ‘My Peak’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.