Ariana Grande og Victoria Monét deler nyt nummer ’Monopoly’ med legesyg lo-fi-video

Først slap hun to album på knapt et halvt år, så smuttede hun på sin ’Sweetener’-verdensturné (der tager hende til København den 1. oktober). Ikke desto mindre har Ariana Grande stadig god tid til både at hygge sig med veninderne og lave ny musik – to beskæftigelser, der går hånd i hånd på det nye nummer: ’Monopoly’.

På ’Monopoly’ får Grande selskab af sin veninde og hyppige samarbejdspartner Victoria Monét, der tidligere har været med til at skrive nogle af venindens helt tunge hits som ’Thank U, Next’ og ’7 Rings’.

’Monopoly’ akkompagneres af en video, der følger Grande og Monét hygge sig til den helt store, fuld-fjollede guldmedalje i forfriskende lo-fi-optagelser omgivet af diverse emojis og lette effekter. På coverbilledet til sangen følger linjen »a thank u to them fans« under titlen.

Læs også: Ariana Grandes ‘Sweetener’-turné ser rimelig vild ud

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold