R. Kelly sigtet for at købe sex af mindreårig

R. Kelly sigtet for at købe sex af mindreårig
R. Kelly ved Cook County Jail i Illinois tidligere på året. (Foto: Scott Olson/Getty Images)

Man skal efterhånden have tungen ualmindeligt lige i munden, hvis man skal holde styr på alle de sigtelser, R. Kelly disse dage jonglerer med. I sidste måned blev han på ny varetægtsfængslet på baggrund af hele 13 nye anklager om blandt andet børnepornografi og overgreb, som han nægter sig skyldig i. Anklager, lægger sig til over tyve øvrige tidligere anklager om seksuelt overgreb.

Nu kan Kelly tilføje yderligere graverende anklager til sit belastede cv. Den 52-årige r’n’b-sanger er nemlig netop blevet sigtet for at engagere sig i prostitution med en mindreårig tilbage i 2001, skriver The New York Times.

Anklagen lyder, at R. Kelly skulle have givet sit telefonnummer til en 17-årig pige, der bad ham om en autograf, da Kelly besøgte Minneapolis i juli 2001 i forbindelse med en koncert. Pigen blev ifølge anklagen bedt om at ringe til Kelly og møde ham på hans hotel, hvorpå hun blev tilbudt 200 dollars (godt 1.330 kroner) for at tage sit tøj af, danse foran og med Kelly samt deltage i en seksuel relation med sangeren. De to skulle ifølge anklagen have haft seksuel kontakt, dog ikke samleje.

R. Kellys advokat, Steve Greenberg, afviser anklagerne via Twitter med ordene: »Dette er mere end absurd«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af