Soundvenue Filmcast: Sarah Jessica Parker i ’Divorce’, Woodylogi, ’Skam’ og ’Amanda Knox’

Soundvenue Filmcast: Sarah Jessica Parker i ’Divorce’, Woodylogi, ’Skam’ og ’Amanda Knox’

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich forlyster sig med familielivets utålelige tunghed i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

Først skal det nemlig handle om den nye serie ’Divorce’, der er ’Sex and the City’-alumne Sarah Jessica Parkers tilbagevenden til HBO efter 12 år.

I serien spiller hun en midaldrende kvinde, der står over for en skilsmisse, og vi er således langt fra Cosmopolitans og Manolo Blahnik-sko i New York. Hvordan fungerer Sarah Jessica Parker i mere jordnære gevandter, og hvad siger forskellen mellem ’Divorce’ og ’Sex and the City’ om udviklingen i tv-serie-landskabet?

Derefter ser trioen gode gamle Woody Allen efter i sømmene. Han er både aktuel med en ny film, ’Café Society’, og sin første tv-serie, Amazons ’Crisis in Six Scenes’, der har fået en hård modtagelse. Hvem er Woody Allen i karrierens efterår, og har han stadig noget at sige?

Soundvenue Filmcast tilbyder et grundigt stykke Woodylogi, men kommer også omkring den nye sæson ’Skam’ og Netflix-dokumentaren ’Amanda Knox’, som i den grad deler vandene i podboksen.

Vanen tro tester de også reaktionsevnen i hurtigrunden og anbefaler streamingguld på 30 sekunder.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Denne udgave af Soundvenue Filmcast er sponsoreret af Arbejdernenes Landsbank.