Inception for smartphones: App lader dig bruge din telefon på din computer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forestil dig at svare på beskeder eller spille ‘Angry Birds 2’ på din smartphone – men på computeren. Det kan du nu, takket være Chrome-udvidelsen Vysor, der kobler din smartphone til computeren, så du kan klare dine vante rutiner på din smartphone med tastatur og trackpad. Ren smartphone-Inception.

Vysor er i øjeblikket kun i beta og kræver, at du kobler din smartphone til computeren med et USB-kabel. Det er en lille streg i regningen, men derudover fungerer Vysor ret upåklageligt. I øjeblikket er det kun Android-telefoner, der kan være med.

Den åbner simpelthen et skærmbillede i samme format som din smartphone og så kan du ellers sende beskeder, spille spil og hente apps med lidt større bevægelsesfrihed end på din smartphones touchskærm.

Der findes i forvejen Android-smartphones med denne funktion indbygget, men med Vysor kan du også lege med, selvom du ikke skulle være så heldig.

Læs også: Ny app får dine iPhone-videoer til at ligne en hjemmevideo fra 80’erne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af