Ups: Design-brøler ødelægger med lethed Samsungs nye flagskib

Ups: Design-brøler ødelægger med lethed Samsungs nye flagskib

Samsungs har for nyligt lanceret phabletten Galaxy Note 5, der med ret imponerende specifikationer, en stor 5,7 tommersskærm og med den såkaldte S Pen til hurtige noter skulle være et af firmaets allerhøjeste flagskibe.

Der er bare et lille (læs: kæmpestort) problem med sidstnævnte feature. Phablettens S Pen er en såkaldt stylus – det vil sige en pen med en gummispids – der kan klikkes ud af bunden på metalrammen, så du kan tegne, markere, pege, flytte, etc., etc. Men designproblemet med stylussen er, at den uden problemer kan indsættes omvendt i Note 5. Men gør man det, så ødelægger man øjeblikkeligt funktionen.

Det har Android Police blandt andre opdaget, som det kan ses i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nogle tilfælde bliver stylussen helt umulig at tage ud igen, mens andre har held med at få den fjernet. Uanset hvad, så er phabletten ødelagt, så den enten ikke registrerer, når den lille pen bliver taget frem eller den knækker inde i telefonen. Og det betyder, at afgørende funktioner ikke virker. For eksempel burde Galaxy Note 5 med det samme låse op og være klar til at arbejde med stylus-pennen.

Samsungs håbløse svar: Læs manualen…

Samsung Galaxy Note 5 er ikke til salg i Danmark endnu. Det er vel også godt det samme. Du kan til gengæld købe Samsungs andet flagskib, Galaxy S6, der har stort set samme specifikationer, udover en mindre skærm – og ingen stylus-pen.

Læs også: Bekræftet: Samsung lancerer Iron Man-smartphone i udvalgte lande

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af