Digi-snack: Darth Vader knækker skateboards og tæver børn i ond julemandssketch

Grinchen, gå hjem. Julen har fået en ny ond fe og det er selveste Lord Vader. Han nøjes nemlig ikke med at stjæle gaver, han smadrer dem også, udøver hærværk og slynger et håbefuldt barn tværs gennem stuen.

Det er i hvert fald sådan, han fremstilles i en ny video, hvor den legendariske filmskurk har fået en nissehue på og en TIE Fighter-trukket kane til rådighed. For ikke at tale om et sukkerstok-formet lyssværd. Ser du med her, J.J. Abrams? Det ville være en smuk tilføjelse til din Holiday Special.

Videoen er lavet af YouTube-kanalen Corridor Digital, der tidligere har haft massive hits med Real Life GTA og Superman med et GoPro-kamera.

Læs også: Neil deGrasse Tyson piller ‘The Force Awakens’ fra hinanden med kedelig videnskab