Tomas Barfod lancerer træningsapp: XRZR skal være Spotify for fitness

Tomas Barfod lancerer træningsapp: XRZR skal være Spotify for fitness

Tomas Barfod har for en stund skiftet livet som producer og trommeslager i WhoMadeWho ud med et liv som entrepenør og app-udvikler. Han har netop lanceret appen XRZR, der ifølge en pressemeddelelse vil være træningens svar på Spotify.

Appen samler godkendte træningsvideoer og serverer dem som søgbare produkter, som kan sammensættes til en fleksibel og personlig træningsoplevelse. Derudover samler den profiler fra fitnessinstruktører, der vil udgive indhold på appen. Du får samtidig anbefalinger til træningsformer, der ligner din egen og viser hvad, der trender i fitnessens verden.

Screenshot_XRZR_2

Screendump fra XRZR 

Instruktørerne får løn efter, hvor meget deres indhold bliver brugt og det er ifølge pressemeddelelsen med til at holde instruktørerne oppe på lakridserne.

Idéen til appen er opstået ud af Barfods egen manglende inspiration til at kaste sig over træningen. Appen er ude til iPhone 20. juni. Den er gratis med reklamer, uden koster den 49 kroner om måneden.

Læs også: Tomas Barfods tech-vaner: »Det var sjovt at se Putin med Swedish House Mafia-hår«