’Hitman’ får Hollywood-besøg: Gary Busey er Agent 47s hidtil sjoveste og mest underlige mål

’Hitman’ får Hollywood-besøg: Gary Busey er Agent 47s hidtil sjoveste og mest underlige mål

’Hitman’ er gået live med deres syvende Elusive Target, denne gang ingen ringere end skuespiller Gary Busey. Agent 47 har nu knap en uge – og én chance – til at dræbe Hollywood-stjernen.

Omend Busey har en lang og imponerende filmkarriere bag sig (’Point Break’, ’Lost Highway’) er han efterhånden bedst kendt for at være excentriker. Busey siger og gør nogle vilde (og oftest hylende morsomme) ting – hvilket gør ham det perfekte match til ’Hitman’-universet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gary Busey er valgt som mål på baggrund af kampagnen ‘Choose Your Hit’, hvor offentligheden kunne stemme på enten Gary Busey eller Gary Cole (’Veep’). For at overbevise publikum at begge Hollywood-stjerner fortjener at komme i Agent 47s sigtekorn, bød kampagnen på en virkelig morsom video hvor Gary og Gary hele tiden overgår hinanden med frygtelige tilståelser.

Busey vandt afstemningen med udtalelser som »Jeg kidnapper vegetariske børn og fodrer dem kød« og »Jeg dræbte dinosaurerne«. Gary Cole giver dog Busey kamp til stregen med: »Jeg køllede en babysæl med en anden babysæl«.

Selvom Cole ikke blev udvalgt som mål, er han selvfølgelig stadig med i spillet – og kan ifølge din briefing være den helt rette til at lede dig til Busey.

I ’Wild Card’-missionen får du dog kun én eneste chance for at dræbe Busey, og det skal ske indenfor en uge. Ellers lever Gary og Gary videre og fortsætter med at skabe kaos.

BONUS: Hvis missionen ikke lykkedes, kan du alligevel få dit Busey-fix. Mashable har nemlig samlet en greatest hits-video sammen med nogle af Gary Buseys mest underholdende øjeblikke i spillet. Guld. 

Læs også: ‘Hitman’-spildesigner Torben Ellert: »Agent 47 er som 007, der går fra Pierce Brosnan til Daniel Craig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af