De 69 kommende emojis omfatter vampyr, bøf og dinosaurer – ratet efter brugbarhed

De 69 kommende emojis omfatter vampyr, bøf og dinosaurer – ratet efter brugbarhed

Zombier, broccoli og en havmand er blandt de 69 snart standardiserede og godkendte emojis, som forskellige techproducenter kan begynde at integrere i deres platforme fra omkring juni.

Traditionen tro er det en blandt landhandel, som Unicode Consortium i denne omgang vil introducere til vor tids babelstårn: Emoji-sproget. Der er både de emojis, der er vigtige fra et socialt synspunkt, for at give befolkningsgrupper en stemme og så er der traditionen tro også de, der i forvejen spiller en perifær rolle i vores tale- og skriftsprog, men som åbenbart har sukket efter at blive omsat til emojiform.

Det er dog ikke helt sikkert, at disse rent faktisk blive til emojis på din telefon. Det afhænger af hvornår for eksempel Apple og Google adopterer dem og integrerer dem i deres systener.

For at gøre deres arbejde lidt lettere har vi sorteret de 69 nye bud i tre kategorier rangerende fra yas over meh til wtf.

1. Yas – Ekstremt brugbare

En lang række af de nye emojis er nemme at se i den daglige tale, fordi de er så generelle. Man har brug for nogle gange at omtale broccoli, bræk-emoji og emoji, der bander og svovler. Måske endda i den rækkefølge. Men dertil kommer de emojis, der er så specifikke, at de er kærkomne i meget specifikke situationer. For eksempel mindblown, amning, den skæggede mand og tørklæde-kvinden. Slutteligt er der de, der er så langt ude, at de faktisk bliver brugbare, såsom en t-rex, når armene er for korte, en zombie, når du har tømmernænd og en lampeånd, når det er din tur til at købe ind. Favoritten er dog fårekyllingen, til når en joke virkelig falder til jorden.

Yay

2. Meh – Fint nok

En stor del af de nye emojis, gør ikke det store væsen af sig, men gør bare det arbejde, de skal. Altså, det er meget rart at få en kokos-emoji, men det får nok ikke en fast plads blandt de mest brugte.

Meh

3. Wat – Hvad skal jeg bruge den til?

En ret stor del af de nye emojis er dog også så specifikke, at det umiddelbart er lidt svært, at se den daglige brug af dem. For eksempel lader det til, at rollespillerne virkelig er blevet tilgodeset i denne ombæring med både elvere, feer og havfruer og -mænd. Ligeledes er saunu, klatring og curlingsten virkelig specifikke emojis.

Wtf

Læs også: Maisie Williams har accepteret, at hun ligner en emoji påfaldende meget

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af