Nicolas Cage jager Osama Bin Laden i bindegal trailer til Borat-instruktørs ‘Army of One’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er vist en slet skjult hemmelighed, at Nicolas Cages cv efterhånden er overfyldt med film af foruroligende lav kvalitet. Enkelte højdepunkter har der dog været, for eksempel den rørende ‘Joe’ og vellykkede ‘Kick-Ass’.

Nu vender Cage tilbage i en ny film, instrueret af Larry Charles (‘Borat’, ‘Brüno’), der måske er gal nok til at kunne lykkes.

I ‘Army of One’ får Gary Faulkner (Nicolas Cage), en tidligere straffefange og nuværende arbejdsløs handyman, en vision fra gud om, at han skal tage til Pakistan for at tilfangetage Osama Bin Laden. Frygtløs og armeret med em katana købt fra tv-shop tager Faulkner derfor til Pakistan.

Det er fantastisk langt ude, men endnu mere fantastisk er det, at historien efter sigende skulle være baseret på en sand historie.

Cage får derudover selskab af Wendi McLendon-Covey (‘Bridesmaids’), Rainn Wilson (‘The Office’) og Russell Brand, der spiller ingen ringere end gud.

Læs også: Nicolas Cage og Blake Lively jages af hajer i to nye film – se trailerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af