Meryl Streep castet til ‘Big Little Lies’ sæson 2

Meryl Streep castet til ‘Big Little Lies’ sæson 2
Meryl Streep under The Golden Globes sidste år. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Man troede ikke, at det var muligt at toppe en castliste med Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Laura Dern. Og man troede i det hele taget ikke, at serien, hvor de medvirker i, ville få en fortsættelse.

Men allerede i december stod det klart, at HBO-miniserien ‘Big Little Lies’ ville blive udvidet med sæson 2 med Andrea Arnold (‘Fish Tank’) som instruktør.

Og nu er det ifølge Deadline.com blevet offentliggjort, at Hollywoods største kvindelige skuespillerinde har tilsluttet sig holdet. Den siden i går 21 gange Oscar-nominerede Meryl Streep får sin første tv-rolle siden ‘Angels in America’ (også på HBO) fra 2003, som indbragte hende en Emmy.

I den ligeledes Emmy-præmierede ‘Big Little Lies’ skal hun  – spoiler alert for folk, der ikke har set sæson 1 – spille Alexander Skarsgård-karakterens mor, Mary Louise Wright, der kommer til Monterey for at få svar i kølvandet på sin søns død. Navnet er ikke helt tilfældigt: Streeps fødenavn er nemlig ikke Meryl, men Mary Louise.

Kidman og Witherspoon vender naturligvis tilbage til deres respektive roller, og det samme formodes at gælde Laura Dern og Shailene Woodley.

Meryl Streep er til april aktuel i de danske biografer med sin hovedrolle i Spielbergs Oscar-nominerede ‘The Post’.

Læs også: ‘Big Little Lies’ vender tilbage med sæson 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af