’Deadwood’-film endelig sat i produktion – rolleliste og plot-teaser offentliggjort

’Deadwood’-film endelig sat i produktion – rolleliste og plot-teaser offentliggjort
Ian McShane i 'Deadwood'.

Sidste år annoncerede HBO, at ’Deadwood’ ville vende tilbage til skærmene i filmformat – mere end et årti efter seriens afslutning. Nu er der endelig yderligere nyt om projektet, der for de (forståeligt) skeptiske fans bekræfter, at filmen bliver en realitet.

HBO har nemlig netop annonceret, at produktionen af den nye ’Deadwood’-film officielt er begyndt. Med annonceringen afsløredes desuden filmens rolleliste samt en teaser for, hvad vi kan vente os af filmens plot, der tager sit udgangspunkt i en tid omkring ti år efter seriens afslutning i 1870’ernes South Dakota-samfund Deadwood. Gamle rivaliseringer genopstår, mens venskaber kommer på prøve i en tid præget af forandringer og modernitet.

’Deadwood’-filmen er skrevet af seriens skaber, David Milch, mens den instrueres af Daniel Minahan, der ligeledes har siddet i instruktørstolen under flere af seriens afsnit.

Rollelisten tæller en lang række af seriens oprindelige skuespillere, heriblandt Ian McShane som Al Swearengen, Timothy Olyphant som Seth Bullock, Molly Parker som Alma Ellsworth og Paula Malcomson som Trixie. Også John Hawkes, Anna Gunn, Dayton Callie, Brad Dourif, Robin Weigert, William Sanderson, Kim Dickens og Gerald McRaney er med i den nye film. Blandt rollebesætningens nye medlemmer finder vi blandt andre den 17-årige Jade Pettyjohn.

HBO forklarer udgangspunktet for den kommende films plot således: »I ’Deadwood’-filmen genforenes de uforglemmelige karakterer efter ti år for at fejre South Dakotas status som stat. Tidligere rivaliseringer genoptages, alliancer må stå deres prøve, og gamle sår vækkes til live, mens alle efterlades til at navigere i de uundgåelige ændringer, moderniteten og tiden har bragt med sig«.

’Deadwood’-filmen har endnu ingen officiel premieredato. Tidligere lød det, at filmen ventedes ude i foråret, men da den først nu er sat i produktion, må vi nok satse på at skulle væbne os med et par måneders yderligere tålmodighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af