Se videoen: Harry Potter, Hermione og Ron skater sig vej igennem Hogwarts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skateboard-legenden Tony Hawk vendte tidligere på efteråret tilbage til konsoller og computer med klassikerne ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1+2’, da de to spil blev relanceret i moderniserede udgaver.

En af spillenes mest populære funktioner er evnen til at bygge sine egne baner til at skate rundt i, hvilket virkelig får kreativiteten til at blomstre blandt fans.

Der er nærmest ingen grænse for fantasien, og derfor møder to legender nu hinanden, da brugeren Skramblez simpelthen har omdannet Hogwarts fra ‘Harry Potter’ til en regulær skatepark.

Til lyden af et overraskende fængende metal-medley af kendte ‘Harry Potter’-sange triller Harry, Hermione og Ron (eller i hvert fald figurer der minder vældig meget om dem) rundt i deres magiske skole.

Er du fan af ‘Tony Hawk’s Pro Skater’, er det en rimelig imponerende brugerskabt bane med heftige halfpipes og et hav af grind-muligheder.

Er du derimod fan af ‘Harry Potter’, er det en nostalgisk tur igennem nogle af Hogwarts mest populære områder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af