Nintendo fremviser masser af nyheder i aften – får vi en stor Zelda-overraskelse?

Nintendo fremviser masser af nyheder i aften – får vi en stor Zelda-overraskelse?
'Zelda: Breath of the Wild'. (Foto: Nintendo)

Det er kommet ud af det blå, men Nintendo har i 11. time afsløret, at de afholder en af deres såkaldte Nintendo Direct i aften kl. 23.00 dansk tid.

Ifølge Nintendos egen beskrivelse skal vi ikke forvente de helt store afsløringer, men derimod en masse information om allerede lancerede spil.

Der vil dog også være nyt om »kommende spil til Nintendo Switch« i første halvdel af 2021.

Streamen vises på YouTube og Nintendos hjemmeside.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi ved allerede, at der vil være nyt om ‘Super Smash Bros’ (formentlig en eller flere nye figurer), men ellers ser de kommende måneders kalender lidt tom ud for Nintendo, der netop har udgivet ‘ Mario 3D World + Bowser’s Fury’.

Helt urealistisk er det dog ikke at tro, at der vil være noget om Nintendos ikoniske ‘Zelda’-serie. Serien fejrer i år 35-års jubilæum, og da det samme skete for Mario sidste år, kan vi nok forvente en større fejring.

Måske med en opsamling af flere ‘Zelda’-spil i én pakke? Ekstra Zelda-inspireret indhold til at andre Nintendo-spil som fx ‘Animal Crossing’? Eller måske noget helt tredje?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af