Mr. Bean er på besøg i ‘Cyberpunk 2077’ i genial joke-video

Mr. Bean er på besøg i ‘Cyberpunk 2077’ i genial joke-video
'Cyberpunk 2077'. (Foto: CD Project RED)

Det er ikke meget positivt, der er blevet sagt om ‘Cyberpunk 2077’ siden den katastrofale lancering i slutningen af 2020, men alt godt kommer – som man siger – til den, der venter.

Og ganske rigtigt, for nu kan vi glæde os over en genial (og ganske uofficiel) video, hvor ingen ringere end Mr. Bean er blevet klippet ind i de futuristiske omgivelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På papiret lyder det helt tåbeligt, men ser man videoen, giver det bare så meget mening, når den komiske Rowan Atkinson vandrer rundt i byens neonoplyste metropol Night City.

Her bliver han både catcalled, danser lystigt i en natklub, ender på eventyr med Keanu Reeves og rækker fuckfinger til alt og alle.

Bag videoen står YouTube-brugeren eli_handle_b.wav, der er ekspert i at klippe kendte film- og serieroller ind i spilomgivelser.

Således er det tidligere blevet til videoer med Walter White i ‘Half-Life’, Patrick Bateman i ‘Fallout 4’ og ikke mindst Austin Powers i det helt geniale mix med ‘Mass Effect’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af