Elon Musk langer ud efter Jeff Bezos: »Han tager sig selv for alvorligt«

Elon Musk langer ud efter Jeff Bezos: »Han tager sig selv for alvorligt«
Elon Musk. (Foto: Win McNamee/Getty Images)

Elon Musk er ikke bleg for at sige sin mening, heller ikke når det kommer til konkurrenten Jeff Bezos.

Musk og Bezos er begge en del af kapløbet om at komme ud i rummet – Musk med SpaceX og Besoz med Blue Origin – men Tesla-stifteren afslører nu, at Amazon-bagmanden burde lægge lidt flere kræfter i sit arbejde.

I et interview med Financial Times siger Musk, at Bezos er en af hans venner, der har en forholdsvis god forståelse for ingeniør-aspektet i rumkapløbet, men at han savner lidt mere konkurrence i rumkapløbet:

»Han tager sig selv for alvorligt«, siger Musk. »Jeg prøver at få ham til at bruge mere tid på Blue Origin, så de kan gøre fremskridt. Men som en af mine venner siger, burde han bruge mere tid på Blue Origin og mindre tid i sit boblebad«.

Som Complex skriver, afslører Musk, at han arbejder mellem 80 og 90 timer om ugen på Tesla og SpaceX, imens Bezos efter sigende bruger to dage om ugen på Blue Origin.

Tidligere på året tabte Blue Origin en kontrakt med NASA til netop SpaceX. Så imens Musks udtalelse kan ses som en stikpille, er de nok nærmere blot en opfordring til mere kollegial konkurrence for at fremme arbejdet med rumfart som helhed.

Det er ikke første gang, at Musk driller Bezos. I september var han ligeledes ude med en kæk kommentar om Blue Origin og deres penis-formede raket.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af