Khaby Lame overhaler Charli D’Amelio som TikToks største stjerne

Khaby Lame overhaler Charli D’Amelio som TikToks største stjerne
Khaby Lame. (Foto: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images)

Så skete det: Khaby Lame har nu flere følgere på TikTok end Charli D’Amelio.

Med 143,2 millioner fans har Lame sneget sig foran D’Amelio, der “blot” har 142,4 millioner følgere, skriver The Verge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@khaby.lame

Bro next time just few drops💧🤣Happy Valentine’s day (Video credit:by VFX effects ) it’s not a real explosion.#learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok

♬ suono originale – Khabane lame

Tronskiftet handler dog om mere end bare, hvem der har flest følgere, da det også har en symbolsk værdi – ikke kun for de to influencers, men også som et markant generationsskifte.

D’Amelio har nemlig – i selskab med hendes søster Dixie – været indbegrebet af TikTok, siden appen for alvor fik succes i den vestlige verden.

Succesen har været så stor, at de i dag er nogle af de mest profitable stjerner på platformen, hvor de sidste år tjente knap 200 millioner kroner i partnerskaber, samarbejder og annoncer.

Lame har derimod haft raketfart på sin karriere som TikTok-stjerne, der først er gået fra små videoer om life hacks og komiske indslag til mere alvorlige emner som diskriminerende behandling af sorte brugere på platformen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af