‘Batgirl’-skuespiller deler TikTok-video om optagelserne af den skrottede DC-film

‘Batgirl’-skuespiller deler TikTok-video om optagelserne af den skrottede DC-film
Leslie Grace som 'Batgirl'. (Foto: PR)

Det kom som et chok, da DC ud af det blå valgte at lægge ‘Batgirl’ direkte i graven tidligere på året, inden den overhovedet fik premiere.

Filmen var spået at blive det store gennembrud for hovedrolleindehaver Leslie Grace, der i stedet måtte nøjes med at dele billeder af sig selv i kostume på Instagram.

Rollen har hun dog ikke helt givet slip på, for hun har netop lagt en ny video online, denne gang på TikTok, hvor hun viser endnu flere øjeblikke fra optagelserne af den droppede film.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke fordi, at det korte klip afslører synderligt meget, og det er på ingen måder en indikation af, at filmen måske stadig er i live.

Heller ikke selvom de håbefulde og loyale fans er væltet ind i kommentarerne med opbakning til både Grace og filmen.

Her under flere sig stadig over, hvorfor den ikke bare fik premiere direkte på HBO Max frem for i biografen, imens andre bakker op omkring skuespillerinden og kritiserer DC:

»Vil altid have et problem med DC over, hvordan de håndterede dette«, skriver en bruger.

»Du, dine kollegaer og alle andre, der arbejdede på filmen, fortjener, at jeres hårde arbejde bliver set«, skriver en anden.

I det mindste kan vi håbe på, at det ikke er sidste gang, at Leslie Grace vælger at bruge sociale medier til at dele klip fra ‘Batgirl’, så vi i det mindste ser en smule til hende som superheltinden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af