Google hylder lesbisk ‘Scooby-Doo’-ikon

Google hylder lesbisk ‘Scooby-Doo’-ikon
Velma og hendes crush i 'Trick or Treat Scooby-Doo!'. (Foto: Warner Bros Animation)

Det skabte stor glæde, da ‘Scooby-Doo’-figuren Velma tidligere på ugen officielt sprang ud af skabet med en ganske afslørende scene i traileren for ‘Trick or Treat Scooby-Doo!’, hvor hun rødmer ved synet af en anden kvinde.

Og nu hylder Google queer-ikonet på deres forside, hvor en søgning på Velmas navn resulterer i en heftig omgang regnbuefarvet konfetti.

Det er ingen hemmelighed blandt det queer miljø, at Velma altid er blevet opfattet som lesbisk, selvom det aldrig er blevet officielt bekræftet.

Således har James Gunn tidligere skrevet på Twitter, at han forgæves prøvede at gøre hende lesbisk i sin filmatisering fra 2002:

»Velma var tydeligt lesbisk i mit indledende manuskript i 2001, men studiet blev ved med at udvande det, indtil det blev tvetydigt i den udgave, som blev optaget, og derefter helt fraværende i den færdige udgave, hvorefter hun fik en mandlig kæreste i efterfølgeren«, lød det i et nu slettet tweet.

Men med den seneste trailer hersker der altså ikke så meget tvivl om, hvem der fanger Velmas opmærksomhed – til stor glæde for de mange fans.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af