Fem perfekte sko til dit nytårsoutfit

drmartens3989

 
Dr. Martens 3989 Merlot
3989-silhuetten er en klassisk brogue med Dr. Martens’ karakteristiske gummisål, der er blevet randsyet hele kanten rundt, således at sålen vil kunne udskiftes senere, uden det ødelægger overdelen. Skoen, der er produceret på Dr. Martens’ fabrik i England, er iklædt skinnende, bordeaux-farvet læder, der vil stå flot til et klassisk, mørkt nytårssæt.

1.870 kr hos Dr. Martens

commonprojectsachilles

 
Common Projects Achilles Low
Mange mærker har forsøgt at gøre Common Projects kunsten efter, og selvom der findes mange alternativer på markedet, er der endnu ingen, der har formået at gøre det helt lige så godt som makkerparret fra New York. Det bliver ikke mere simpelt end sneakeren Achilles, hvor ensfarvet overlæder kombineres med en komfortabel, hvid gummisål og skomærkets karakteristiske guld cifre på siden. Ud over at være en sikker hverdagssko, er dens minimalistiske design også perfekt til pænere anledninger.

2.300 kr hos Goods

SOULLAND-AW15-Kling-shoe-blue-side-final-right

 
Soulland Kling Shoe
Silas Adlers Soulland tilføjede som del af mærkets efterårskollektion en ny silhuet til fodtøjsudvalget i form af Kling-skoen. Denne kommer i en karakteristisk overdel, som her ses i mørkeblåt læder, placeret oven på en hvid Vibram-sål. Et staldtip kan være, at du både kan køre skoen til mørke habitbukser eller, til de mere vovede, hvide denimjeans og så kan de også bruges på alle årets andre dage.

1.029 kr hos Soulland

cosderby

 
Cos Lace-Up Derby Shoes
Vil man køre den sikkert i land uden de store satsninger, kan denne klassiske, sorte herresko gøre tricket. Med udgangspunkt i den ikoniske og udødelige derby-silhuet har Cos skabt en stilren sko, som falder i med det meste uden at blive for spids i snuden.

1.200 kr hos Cos 

clarkswallabee

 
Clarks Wallabee Black
Vores mest vovede bud på et stykke nytårsfodtøj er Clarks’ Wallabee-sko. Lige siden dens lancering tilbage i 60’erne, har skoen været elsket og hadet, og vi skal gerne være de første til at indrømme, at det kræver sin selvtillid at bære den. Ikke desto mindre kan vi trygt anbefale Wallabee’en, som her ses i en overdel af sort ruskind.

1.100 kr hos Le Fix

Læs også: 10 nye lækre sneakers til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af