Hold øje med: All At Sea udfordrer den gængse herregarderobe

Det danske mærke markerer sig med sin tilgang til herretøj. For mens de fleste brands holder sig til grove materialer, skubber All At Sea til traditionerne med et fokus på silke, der i samspil med enkle silhuetter føles som et frisk pust.
Hold øje med: All At Sea udfordrer den gængse herregarderobe

Sammen med mærkerne People’s Republic of Cashmere og Nosomnia, holder All At Sea til i et lyst showroomfællesskab på Naboløs 3. Telefoner, besøgende og intern snak polstrer rummet med livlig summen og vidner om et momentum, der også kan ses på All At Seas forretning.

For selv om det hele startede for blot to år siden, er efterspørgslen på deres design vokset og har bevist, at herremode sagtens kan udfordres. For med et primært fokus på silke til herre, er mærkets to stiftere, Benjamin Monrad og Christian Reese, ikke gået den konventionelle vej, men derimod taget et skridt væk fra det sikre og gængse i jagten på at skabe et mærke, der har sin egen æstetik.

Christian Reese-You (tv.) og Benjamin Monrad bag All At Sea.
Christian Reese (tv.) og Benjamin Monrad

»Da vi i sin tid startede All At Sea, var det vigtigt for os, at mærket kunne noget andet end de andre på markedet. Konkurrencen i mode er så stor, så vi vidste, at vi skulle have en anderledes kant for at få fodfæste. Vi fandt kanten i silkematerialet, der stort set ikke var repræsenteret i herremoden med de seneste års fokus på streetwear, og som vi derfor både så en udfordring, men også et stort potentiale i«, fortæller Benjamin.

AAS_03
All At Sea AW16-kollektion

AAS_07

At silke til mænd kan være en udfordring ligger unægteligt i materialets lidt feminine konnotationer, der dog ifølge Christian, ikke skal ses som en maskulin hæmsko.

»Der er intet til hinder for at silke kan være maskulint. Det handler i bund og grund om, at designet og farverne er velovervejede, da det sammen kan give silken en kontrasterende kant«, siger Christian, mens Benjamin leder opmærksomheden hen på to skjorter, der med klassiske snit, enkle print og afdæmpede nuancer fremstår tidløse og anvendelige i de flestes garderobe.

»Så det handler bare om at turde kaste sig ud i det«, konkluderer Benjamin med et smil.

AAS_11

Med modehuse som Gucci og Louis Vuitton, der fører an i at mikse køn på tværs af kollektioner og eksperimenterer med materialer, er der også et generelt opbrud, i forhold til hvad der anses som feminint og maskulint. Det hele er blevet mere flydende, og ifølge Benjamin også sjovere.

»Der er ingen tvivl om, at der sker en masse på den internationale scene, som passer godt ind i All At Seas univers, og som generelt giver en større frihed til prøve nye ting af og have det sjovt med tøj. Det hele skal ikke være så seriøst, og derfor vil vi den kommende sæson også mikse vores arkitektoniske print, men de mere humoristiske«, fortæller Benjamin.

AAS_13

Han fortæller samtidig om en pyjamasinspireret silke-ensemble fra den kommende sæson, der med en mørkeblå base er drysset med små karikerede og farverige havdyr. Et diskret nik til mærkets maritime navn og et vink om et ungt, dansk brand med fingeren på pulsen og mod på gå sine egne vegne.

All At Sea forhandles i øjeblikke af Lot#29 og Goods i København, hos Stylepaste i Aarhus og på brandets webshop.

Læs også: Hold øje med: Herremærket Randy blev startet af nød

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af