Dansk designer hang med Rihanna

Rihanna og Cecilie Bahnsen (yderst til højre) ved LVMH Prize. (Foto: LVMH Prize/Instagram Story)
Rihanna og Cecilie Bahnsen (yderst til højre) ved LVMH Prize. (Foto: LVMH Prize/Instagram Story)

Godt nok blev det ikke til en sejr for Cecilie Bahnsen, da vinderen af LVMH Prize blev fundet i Paris i fredags. Franske Marine Serre vandt nemlig æren og de 300.000 euro. Til gengæld fik Bahnsen lidt ekstra ind på oplevelseskontoen.

Ikke nok med at hun var den første dansker til at nå finalen i den internationale konkurrence, hun mødte også flere af branchens kanoner, da designere som Karl Lagerfeld, Nicolas Ghesquière og Humberto Leon var med i dommerpanelet, der så de otte finalisters kollektioner igennem.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

@badgalriri checking out @ceciliebahnsen Collection @lvmhprize so amazing

Et opslag delt af ceciliebahnsen (@ceciliebahnsen) den

Det var dog en anden gæst, som stjal opmærksomheden. Det var nemlig Rihanna, som overrakte prisen til Serre og Kozaburo Akasaka, som vandt andenpladsen, Special Prize. Bagefter var popstjernen rundt og se på de forskellige design, og altså også Bahnsens.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Faktisk passede danskerens feminine og detaljerige design godt til den hvide, broderede Dior-kjole, som Rihanna havde på, så hvem ved, måske faldt hun for noget af det, så vi på et tidspunkt kan se Rihanna i Cecilie Bahnsens design.

Læs også: Hold øje med: Cecilie Bahnsen har fart på sit feminine univers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af