Nu dropper det bedste fra Palace x Adidas-samarbejdet endelig

Nu dropper det bedste fra Palace x Adidas-samarbejdet endelig

Det er efterhånden kutyme for mange samarbejder, at de lander i butikkerne i intervaller. Som stjålet ud af Supreme-lærebogen vælger mange at fordoble eller tredoble omtalen og hypen ved at slippe få ting ad gangen.

Det gælder også Palaces seneste Adidas-collab, som blev afsløret for 14 dage siden. Dengang ramte blandt andet den hvide badekåbe butikshylderne, mens det viste sig, at samarbejdets mere farverige indslag lod vente på sig.

På fredag får vi dog det andet drop, og det indeholder netop windbreakeren og sweatshirten i de 80’er-mættede røde og orange nuancer. Jakken kommer eftersigende til at koste 1.350 kroner, mens sweatshirten står til 965 kroner.

Med i fredagens drop er også et par matchende shorts og to caps, der kommer til salg i Palaces webshop, ligesom Norse Store har varerne på hylderne i butikken fra klokken 10.

Læs også: Muf10 dedikerer nye trøjer til Jamaika: »Hold ud, brormand!«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af