Young Thug udfordrer igen i Guccis blackface-sweater

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Young Thug har længe været kendt som en provokatør, der går sine egne veje. Når det kommer til hans stil, har vi set det på den gode måde, når han har iklædt sig diverse kjoler for at skubbe til hiphoppens billede af maskulinitet. Nu har han dog valgt en noget anden taktik.

Der er nemlig dukket videoer op på nettet – sandsynligvis fra Thuggers egen Instagram Story – hvor han jammer i studiet (med Gunna i øvrigt) iklædt Guccis famøse blackface-anklagede og tilbagetrukne sweater.

Han har endnu ikke sagt noget officielt eller i videoerne, der forklarer en eventuel mening bag, men det føles, som om han burde have en god grund til at åbne diskussionen igen. Uden ord virker det næsten også, som om han er på Guccis hold.

For at mudre situationen endnu mere er både Young Thug og hans søster Doraah tidligere på ugen blevet spottet i en hvid version, ikke af sweateren, men af den ansigtsmaske, som Gucci også lavede. Mens nogle på nettet mente, at det var lige så slemt som den sorte version, pointerede andre, at de to søskende lavede grin med Guccis brug af blackface.

Vi håber, at Young Thug forklarer, hvad han har gang i. Det ville være synd – men ikke utænkeligt – hvis det hele bare er for at skabe lidt rav i den.

Læs også: Virgil Abloh og IKEA sætter første del af samarbejdet til salg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af