Anderson .Paak crowdsurfer under energisk ‘Bubblin’-optræden hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I år har Anderson .Paak fået til opgave at lukke Roskilde Festivals Arena-scene med sit formidable liveband The Free Nationals. Hvis du nu skulle være i tvivl om, hvorvidt .Paak kan klare sådan en opgave – ja, så var du der næppe, da han gav en legendarisk god koncert på Roskilde Festival i 2016, og du skylder derfor dig selv at se videoen ovenfor, hvor rigtig meget af stemningen fra 2016-koncerten er til stede.

Den karismatiske rapper og sanger spiller sit stærke nye nummer ‘Bubblin’ hos Jimmy Kimmel Live med sit sædvanligt høje niveau af energi og karisma, og hans samspil med bandet føles løssluppent og organisk, mens de stadig formår at lyde tight som bare pokker.

Der crowdsurfes, der rappes på uhyre kompetent vis, og overlegen som altid sætter .Paak sig også ved trommesættet til slut for at give den gas. Man bliver godt nok lidt i festivalstemning af at se den optræden.

Læs også: Roskilde Festival har endelig løst gåden om den perfekte lørdagsfest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af