Lukas Graham viser, hvordan du skal vaske hænder – i ny online-challenge sendt videre af Barcelona-målmand

Lukas Graham viser, hvordan du skal vaske hænder – i ny online-challenge sendt videre af Barcelona-målmand
Lukas Graham.

Det kan ikke siges nok: Håndhygiejne er ekstremt vigtigt i disse tider, og WHO (World Health Organisation) har nu lanceret en online-kampagne, der skal sætte yderligere fokus på området. Så alle – ALLE – kan lære at vaske deres hænder ordentligt.

#SafeHands challenge handler ganske enkelt om, at kendte mennesker viser på video, hvordan man vasker sine hænder grundigt og ordentligt. Lukas Graham-frontmand Lukas Forchhammer var på banen med en vaskeopvisning på Instagram i går, hvor han også opfordrede til at spise sundt og holde behørig afstand til sine medmennesker.

Som alle gode online-challenges nominerer man hinanden, og Lukas Graham var blevet nomineret af ingen ringere end den tyske FC Barcelona-målmand Marc-André ter Stegen.

Lukas Forchhammer nominerede blandt andet skuespiller Pilou Asbæk og musiker Christopher til at køre #SafeHands-udfordringen videre.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af