Frank Turner vil slå rekorden for flest koncerter i forskellige byer på 24 timer

Frank Turner vil slå rekorden for flest koncerter i forskellige byer på 24 timer
Frank Turner på Riot Fest 2023. (Foto: Daniel Boczarski/Getty Images)

Den engelske folk-punker Frank Turner er glad for løjerlige turné-koncepter. I 2022 spillede han eksempelvis i alle USA’s 50 stater på tværs af 50 dage.

Nu har han annonceret en ny, muligvis endnu mere ambitiøs koncertrække, og den kommer til at vare blot 24 timer. Den starter 4. maj og slutter 5. maj, og den vil bestå af 15 koncerter i 15 forskellige engelske byer.

Med denne turné har han i sinde at slå rekorden for flest koncerter spillet i forskellige byer på ét døgn. I skrivende stund har countrysangeren Hunter Haze efter sigende rekorden med 10 byer – og inden ham tilhørte den indiepsych-veteranerne The Flaming Lips med otte byer.

Ifølge NME lover Frank Turner, at hver koncert varer mindst 20 minutter, og koncertrækken starter dagen efter udgivelsen af hans 10. soloalbum, ‘Undefeated’. I en pressemeddelelse forsikrer han dog, at rekordforsøget ikke kun har i sinde at skabe hype om hans album:

»Det er heller ikke blot selvpromovering. Vi arbejder sammen med 13 uafhængige pladeforretninger og 15 uafhængige græsrods-spillesteder i forbindelse med koncerterne, og dermed belyser vi to dele af undergrundens infrastruktur, som jeg går meget op i. Det bliver hårdt, men forhåbentlig også sjovt«, udtaler han ifølge Consequence.

Hvis man ikke er villig til at tage til England – og gerne vil have en lidt længere Frank Turner-koncert – så kan man i stedet vente til 6. november, hvor han giver koncert i Amager Bio.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af