Standard på Roskilde Festival: Eminems Orange triumf

Standard på Roskilde Festival: Eminems Orange triumf
Eminem. (Foto: Dave J Hogan/Getty Images for MTV)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Han fucking gjorde det!

Ja, vi havde været lidt skeptiske om den 45-årige Eminem kunne levere den legendariske præstation, vi har ventet på i 20 år. Men Marshall Mathers var lyslevende på Roskilde Festival, hans stemme var skarp og hans sceneshow upåklageligt.

Leverede Eminem altså endelig den ikoniske hiphop-oplevelse Orange Scene har tørstet efter? Kunne han skabe en følelsesmæssig kontakt til publikum, selvom han ikke rigtig interagerede så meget med dem? Og hvordan gik det, da han spillede de nyere sange, der ikke ligefrem har de ældre sanges kvalitet?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye Roskilde Festival Special-afsnit af Standard – hvor de også fortæller om deres oplevelser på festivalpladsen og anbefaler koncerter.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af