Steve Coogan: 10 essentielle klip med Englands bedste komiker

Han er aktuel i ’The Trip to Italy’ og har gang på gang bevist, at han har mange strenge at spille på. Her er de Steve Coogan-roller, du bør kende.

1. ’Tropic Thunder’

I ’Tropic Thunder’ fra 2008 spillede Coogan den lidet elskede, engelske teaterinstruktør med det nydelige navn Damien Cockburn. Han måtte i filmens løb finde sig i skuespillere med divanykker og en ordentlig kajeryster fra en filmarbejder. I scenen her peptalker han blandt andre Ben Stiller, Robert Downey Jr. og Jack Blacks karakterer til at få deres war faces på, kun for at træde på en mine, da de endelig er med ham. Efterfølgende leger Stillers karakter, Tugg Speedman, med Cockburns hoved for at overbevise de andre om, at det er special effects.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold