Casting-nyt: Nye roller til Scarlett Johansson, Casey Affleck og Crazy Eyes

Casting-nyt: Nye roller til Scarlett Johansson, Casey Affleck og Crazy Eyes

Scarlett Johansson er nu officielt blevet tilknyttet det amerikanske live-action-remake af den cyber-punkede animé ‘Ghost in the Shell’. Ifølge Variety har filmen også fundet sin instruktør i Rupert Sanders, manden bag ’Snow White and the Huntsman’, så der bliver nok skruet ned for det japanske vanvid i Hollywood-udgaven.

Uzo Aduba, som de fleste nok kender som Crazy Eyes i Netflix’ ’Orange is the New Black’, får en bærende rolle i dramaet ’Showing Roots’. Det fortæller Deadline.com. Filmen foregår i en lille landsby i 1977 og skildrer de sociale omvæltninger, som premieren på den autentiske, banebrydende tv-serie ’Roots’ førte med sig.

Casey Affleck fortæller til The Boston Globe, at han skal spille hovedrollen i Kenneth Lonergans ’Manchester-by-the-Sea’. Han afløser således Matt Damon, der synes at have travlt med at strande på fremmede planeter (han indspiller i skrivende stund Ridley Scotts ’The Martian’, endnu en rumrolle efter ’Interstellar’). ’Manchester-by-the-Sea’ handler om en blikkenslager, der efter sin brors død rejser tilbage til sin hjemby og må se fortidens dæmoner i øjnene. Lonergan har kun lavet lavet to film før denne – til gengæld har begge været fremragende dramaer: ’You Can Count on Me’ og ’Margaret’.

Endelig har J.J. Abrams raidet castet fra ’The Raid 2’, idet tre af filmens hårdtsparkende stjerner vil være at finde i ’Star Wars: The Force Awakens’ – heriblandt Iko Uwais, der nedkæmpede en hær af bad guys i både den første og anden ’The Raid’. Den syvende stjernekrigsfilm i rækken rammer det store lærred 18. december.

Læs også: Se det endelige cast til ‘Star Wars: The Force Awakens’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af