Fincher og Affleck laver remake af Hitchcock-klassiker

Fincher og Affleck laver remake af Hitchcock-klassiker

De bærende kræfter bag ’Kvinden der forsvandt’ ser ud til at genoptage samarbejdet. Således planlægger Ben Affleck og David Fincher et remake af Alfred Hitchcocks klassiker ’Strangers on a Train’ fra 1951, angiveligt med manuskript af Gillian Flynn, der både stod for manuskriptet og det litterære forlæg til ‘Kvinden der forsvandt’.

Hitchcocks nervepirrende original følger tennisspilleren Guy Haines, hvis ægteskab hænger i laser. I toget på vej hjem fra en turnering møder han en mand, som tilbyder at dræbe hans kone, såfremt Haines dræber den fremmedes far.

Ifølge Deadline foregår Finchers udgave imidlertid i nutiden og har skiftet tennisspilleren ud med en Hollywood-skuespiller, der rejser landet rundt i forbindelse med sin Oscar-kampagne (måske ikke ulig Affleck efter ’Operation Argo’?) Heller ikke toget har klaret cuttet. I stedet blaffer skuespilleren tilbage til Hollywood, efter hans privatfly er brudt sammen, og her skulle han altså møde den fremmede.

Premieredatoen er endnu uvis, men det virker sandsynligt, at vi får remaket af ’Strangers on a Train’ at se i 2016.

Læs også: David Fincher instruerer hele første sæson af HBO’s ‘Utopia’

Læs også: Ben Affleck – hans bedste og helt forfærdelige roller

Annonce