Letterman takker af: Her er hans største kontroverser fra 33 år på pinden

Fra indædte fejder med Oprah og Jay Leno til Madonnas munddiarré. Vi har samlet den afgående talkshow-legendes største skandaler og mest akavede øjeblikke.

1. Den store sexskandale

Det afgrundsdybe lavpunkt i Lettermans talkshowkarriere.

I oktober 2009 delagtiggjorde Letterman offentligheden i sine affærer med en række kvindelige medarbejdere på ’The Late Show’, efter en af showets producere, Joe Halderman, havde afpresset ham for 2 million dollar. Letterman havde haft et lovlig intimt forhold til Haldermans eks-kæreste, Stephanie Birkitt, noget, produceren opdagede ved at smuglæse sin tidligere kærestes dagbog.

Letterman nægtede at betale millionbeløbet til produceren og sørgede i stedet for at sende ham bag tremmer i seks måneder med hjælp fra sin advokat. Til gengæld måtte han gå til bekendelse for åben skærm.

Det var et bizart, tragikomisk øjeblik, hvor publikum vildledt af forventningen om deadpan-komik, grinede højlydt over hans smertefulde sjæleudkrængning. Latteren væltede ned over den sjove mand, men for en gangs skyld var han dødalvorlig.

Letterman omtalte ikke utroskaben igen, indtil han for nylig medgav, at CBS havde al mulig grund til at fyre ham fra hans tjans som talkshowvært. De valgte tilgivelsen i stedet, og i år kan Letterman altså selv sætte punktum for sit livsværk.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 8 Soundvenue