Video: Amy Schumer skyder med skarpt mod celebrity-interviews og ølreklamer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer allierer sig med Bill Hader i en syleskarp parodi på det klassiske talkshow-interview, hvor aldrende værter interviewer unge starlets – ikke helt uden seksuelle undertoner. Da Schumers celebre blondine erklærer sin kærlighed til Haders Letterman-inspirerede talkshowvært, råber han, at han har købt en halskæde til sin kone og hiver en løkke frem fra under bordet.

Schumers selvbevidste sex appeal bliver for meget for et par gutter blandt publikum, og snart overdynger de hende med mandlige væsker. Det er skarpt, klamt og umiskendeligt Schumer’sk. Se sketchen ovenfor.

I ‘Beer Ad’ (nedenfor) satiriserer Schumer nok engang over de stereotypiske kønsroller i en veloplagt parodi på ølreklamens æstetik.

Der er lagt op til en hed romance, da komikeren udveksler liderlige blikke med en fyr på en bar, men i stedet for at række ud efter hende, griber han fat i en øl. Han indrømmer efterfølgende, at ølflasken tænder ham seksuelt, og at han ville fuldbyrde forholdet, hvis flaskens design ikke forhindrede det.

Her spiller Schumers falske reklame sit trumfkort og introducerer ‘The Dick Hole Beer’ – omsider en øl, man kan knalde!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Se Amy Schumers kontroversielle sketch om football-spilleres voldtægtstrang

Læs også: 12 vrede mænd bestemmer, om Amy Schumer er hot nok til tv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af