»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Teaser: ‘Homeland’ er tilbage med femte, opsigtsvækkende sæson

Spoiler alert: Hvis du intet vil vide om, hvad der skete i fjerde sæson ‘Homeland’, skal du nok ikke læse videre.

Som vi tidligere har kunnet berette, tager den kommende, femte sæson af serien om den brillante, men også psykisk plagede CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) en overraskende drejning.

Den nye omgang ‘Homeland’ springer nemlig to et halvt år frem i tiden, og Carrie er ikke længere ansat i CIA. Showtime har nu lanceret den første lille teaser for sæsonen sammen med en synopsis, der kommer med flere detaljer om det markante spring. Her forklarer kanalen, at Carrie efter den turbulente tid i Islamabad har haft brug for at trække stikket og er endt som sikkerhedschef for en tysk filantrop i Berlin.

Men Carrie er næppe færdig med den amerikanske efterretningstjeneste, og som så mange gange før er det Saul Berenson, der forsøger at hjælpe hende på andre tanker.

I kølvandet på Carries katten-efter-musen-leg med Brody i de første tre sæsoner trådte fjerde sæson i karakter som en mere banal, men også elementært velfungerende spændingsserie, og den hårdtpumpede teaser til femte ombæring lover mere i samme tråd.

Læs også: Anmeldelse af ‘Homeland’ sæson 4