Woody Harrelson som psykopræst i westernthrilleren ‘The Duel’s første trailer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En skingrende sindssyg, men samtidig charmerende psykopat. Det er et fåtal af skuespillere, der rammer det modsætningsforhold til perfektion, men er der én, der kan, så er det Woody Harrelson. Og den alsidige skuespillers nye rolle vækker allerede i traileren minder om Mickey i ‘Natural Born Killers’ og Charlie Costello i ‘Seven Psycopaths’.

I ‘The Duel’ spiller Woody Harrelson en karismatisk præst og åndelige leder af en lille by, hvor en serie mord bliver begået. Texas Ranger David Kingston skal efterforske dem, men finder den lille by – og ikke mindst præsten – særdeles ildevarslende. Han forsøger hastigt at opklare sagen, så han kan forlade den farlige flække. Også Woody Harrelsons ‘The Hunger Games’-kollega Liam Hemsworth er på rollelisten som David.

Med ‘The Duel’, instruktør Kieran Darcy-Smiths anden spillefilm, aner man efterhånden en hel bølge af moderne westernfilm. Tarantinos ‘The Hateful Eight’ fik premiere sidste år, og senere på året får remaket ‘The Magnificent Seven’ premiere.

‘The Duel’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af