Scarlett Johansson er nu den 10. mest indtjenende skuespiller nogensinde

Scarlett Johansson er nu den 10. mest indtjenende skuespiller nogensinde

Fra Harrison Ford til Michael Caine er det mændene, der dominerer listen over de skuespillere, hvis film har tjent flest penge i USA gennem tiden.

Men nu har en kvindelig stjerne brudt glasloftet og entreret top 10. Scarlett Johanssons film har i alt indtjent 3,3 millarder dollars i USA, skriver The Wrap baseret på statistisk materiale fra Box Office Mojo, og det er nok til at overhale Gary Oldman, som må nøjes med 11. pladsen.

Samtidig er Johansson så langt den yngste skuespiller i top 10. Hun er 31, mens den næstyngste, Robert Downey Jr., er 51. Der er således al mulig grund til at tro, at hun kommer til at kravle længere op på listen.

Det er naturligvis især Marvel-filmene, der giver Johansson et afgørende rygstød, og i år har ‘Captain America: Civil War’ således været en god indtjeningskilde. Det samme har Junglebogen, hvor skuespilleren lagde stemme til slangen Kaa.

Den næste kvinde på listen er Cameron Diaz på 19. pladsen, mens Helene Bonham Carter er nummer 26, og Cate Blanchett, Julia Roberts, Elizabeth Banks og Emma Watson følger en tand længere nede.

Se top 10 over de skuespillere, hvis film har tjent flest penge i USA, herunder og hele listen her.

1. Harrison Ford (4,8 millarder dollars)
2. Samuel L. Jackson (4,6)
3. Morgan Freeman (4,4)
4. Tom Hanks (4,3)
5. Robert Downey Jr. (3,8)
6. Eddie Murphy (3,8)
7. Tom Cruise (3,5)
8. Johnny Depp (3,36)
9. Michael Caine (3,339)
10. Scarlett Johansson (3,331)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af