Martin Scorseses Oscarvindende ‘The Departed’ bliver til tv-serie

Martin Scorseses Oscarvindende ‘The Departed’ bliver til tv-serie

I går kom det frem, at Guy Ritchies ‘Snatch’ inden længe bliver til en tv-serie, og i dag rykker endnu en nyklassiker mod tv-formatet. For Deadline skriver, at Martin Scorseses Oscar-vindende ‘The Departed’ nu er på vej til at blive en serie hos Amazon Studios, der står bag succeser som ‘Transparent’ og ‘Mozart in the Jungle’.

Martin Scorseses ‘The Departed’ fra 2006, der selv var et remake af Hong Kong-thrilleren ‘Infernal Affairs’ fra 2002, fulgte to unge mænds infiltrering af henholdsvis den irske mafia i Boston og byens politienhed. Matt Damon spillede den lyssky gangster-søn, der steg til toppen i politiet, mens Leonardo DiCaprio indtog rollen som den underkuede og godhjertede politibetjent, der satsede sit liv for karrieren ved at gå undercover i den kriminelle underverden ledet af Jack Nicholson.

Netop den historie bliver i filmen, men konceptet forbliver det samme i tv-serien, der kommer til at foregå i Chicago. Her er narkobandernes slåskampe ved at få byen til at koge over. En politibetjent plantes i en latino-narkobande, men samtidig bliver et bandemedlen en del af politistyrken. Serien bliver forfattet af Jason Richman (‘Detroit 1-8-7’ og ‘Bangkok Dangerous’) og produceret af blandt andet Graham King og Roy Lee, der også producerede Scorseses film.

‘The Departed’-aftalen kommer lige i kølvandet på Amazons anden store film-til-serie-projekt. ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’, der på film tidligere er blevet spillet af Chris Pine, Harrison Ford og Ben Affleck får også et serie-reboot med John Krasinski (‘The Office’) i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af