Se trailer: To kvinder indleder hed affære i den højst usædvanlige ‘Below Her Mouth’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For dem, som elskede Guldpalmevinderen ‘Adéles liv’ og dens frygtløst intime skildring af den spontane romance mellem Adéle og Emma, er der godt nyt. Den kommende film ‘Below Her Mouth’ synes nært beslægtet og er tilmed temmelig progressiv i disse kønsdebattider ved at være lavet af et filmhold udelukkende bestående af kvinder.

Den netop frigivne trailer lover godt for filmen. På en bytur bliver moderedaktøren Jasmin lagt an på af den selvsikre kvinde Dallas. Jasmin er forlovet og afviser Dallas hurtigt, men kan efterfølgende ikke lade være med at tænke på hende. Da de løber ind i hinanden senere, bliver det begyndelsen på en hed affære, men også en omvæltning af Jasmins selvopfattelse og liv.

I traileren får man indtryk af et plot ikke helt ulig ‘Adéles liv’, men med en ny, frisk og interessant vinkel. Jasmin er ikke en ung, identitetssøgende teenager, der er i færd med at finde sig selv, som Adéle var. Hun er en voksen kvinde med et godt job og et stabilt forhold, der tages med storm, da Dallas vækker behov, som hun måske dårligt nok vidste, hun havde.

Da instruktøren April Mullen skulle lave filmen, besluttede hun sig for at samle et 100 procent kvindeligt filmhold, så de kvindelige skuespillere følte sig bedre tilpas i deres roller og dermed havde bedre vilkår for at spille mere ægte og sårbart. Skuespillet virker også overbevisende i traileren, så det kunne godt se ud, som om at det har båret frugt.

April Mullen har instrueret og medvirket i en række mere eller mindre ukendte produktioner, men ‘Below Her Mouth’ kunne godt ligne et gennembrud.

Læs også: Øjenåbnere: De mest skelsættende LGBTQ-film fra de sidste ti år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af