Christian Bale er færdig med superheltegenren – helt færdig

Christian Bale er færdig med superheltegenren – helt færdig

Christopher Nolans ‘Dark Knight’-trilogi satte dagsordenen for superheltegenren på godt og ondt:

Mængden af ultramørke heltemyter på biograflærredet har siden på alle leder og kanter taget overhånd, og den tredobbelte fortælling om Christian Bales Batman vil nok være en af de eneste, der står tilbage i historiens lange løb.

Nye DC-film som ‘Suicide Squad’ og ‘Batman v Superman’ har fået hug af kritikerne, men mætningen er tilsyneladende endnu ikke nået blandt publikum. Manden bag The Dark Knight selv er dog for længst stået af.

I et interview med Collider blev Christian Bale spurgt, om han kunne være fristet til at vende tilbage til superheltegenren en dag.

»Det er jeg ikke interesseret i. Jeg har aldrig set – jeg prøver at tænke på, om det er rigtigt, jeg tror faktisk, det er rigtigt… Jeg kan ikke huske, at jeg har set en eneste superheltefilm. Ud over dem, jeg selv lavede, og altså sådan, Christopher Reeve ‘Superman’-film«.

Bale er kendt for sin kompromisløse tilgang til sine roller, og der er næppe nogen tvivl om, at hans filmiske smag ligger langt fra Marvel. For tiden er han aktuel i Terry Georges ‘The Promise’, mens han også skal medvirke i ‘The Big Short’-instruktør Adam McKays kommende biopic om den tidligere amerikanske vicepræsident Dick Cheney. Her skal Bale spille hovedrollen, et temmelig opsigtsvækkende valg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af