Soundvenue Forpremiere: Se den intime Anders Matthesen-dokumentar ’Den anden side’ – og mød instruktøren

Soundvenue Forpremiere: Se den intime Anders Matthesen-dokumentar ’Den anden side’ – og mød instruktøren

Anders Matthesen har i to årtier holdt sig på den absolutte top af dansk standup. Det har han gjort ved konstant at udfordre og forny sig – og ved at holde fast i sig selv, selvom han er blevet revet og flået i fra alle sider.

På den måde er Matthesen stadig et gådefuldt og fascinerende menneske, hvis kompromisløse væsen man kommer helt tæt på i dokumentarfilmen ’Den anden side’.

Instruktør Pernille Rose Grønkjær har fulgt komikeren i fire år, fra hans arbejde med showet ’ANDERS’ i 2013 og frem til de første spadestik på ’Shhh’, som han turnerede med sidste år.

Og vi kommer helt tæt på. Tæt på frustrationerne, tvivlen, trætheden, de boblende idéer, familielivet og den krøllede hjerne, der har spundet ting som ’Terkel i knibe’ og ’Jul på Vesterbro’. Vi bliver også taget tilbage til hans barn- og ungdom.

’Den anden side’ er et sjældent bag kulisserne-blik på en af de største originaler i den danske underholdningsindustri. Vi er glade for at kunne invitere til den allerførste visning på filmen tirsdag den 18. april i Empire Bio – og for at Pernille Rose Grønkjær lægger vejen forbi og fortæller om sit omfattende samarbejde med Matthesen.

Køb billet HER. Facebook-event HER.

’Den anden side’
Empire Bio
Tirsdag den 18. april kl. 20.00