Terry Crews står frem med sexchikaneanklage mod Hollywood-chef

Terry Crews står frem med sexchikaneanklage mod Hollywood-chef
Terry Crews i 'Bridesmaids'.

De mange anklager mod Harvey Weinstein har sendt rystelser gennem Hollywood, hvor stadig flere står frem med ubehagelige historier om sexchikane og overgreb fra filmbranchens magtelite.

Skuespiller og den tidligere football-stjerne Terry Crews (‘Brooklyn-99’, ‘Bridesmaids’, ‘White Chicks’) står nu frem med en sexchikaneberetning rettet mod en unavngiven Hollywood-executive, der befamlede Crews ved en branchesammenkomst i 2016.

»Min kone og jeg var til en Hollywood-sammenkomst sidste år, hvor en højtrangerende Hollywoodchef kom over til mig, og ragede mig i skridtet. Jeg hoppede tilbage og sagde ‘hvad har du gang i?!’ Min kone så det hele, og vi kiggede på ham, som var han sindssyg. Han grinede bare som en nar«, skriver Crews i en række Twitter-opslag.

Terry Crews har ikke sat navn på befamleren, men på Twitter fortæller skuespilleren, at han overvejede at smadre ham, men endte med at tage hjem.

»240 lbs. sort mand smadrer Hollywood Honco ville have været overskriften dagen efter. Og jeg ville sandsynligvis ikke have haft muligheden for at læse den, fordi JEG VILLE HAVE VÆRET I FÆNGSEL. Så vi gik«.

Crews beretter, at befamleren tog kontakt til ham dagen efter for at undskylde – dog uden at forklare handlingen nærmere. Og af frygt for at få Hollywood-cheferne på nakken valgte skuespilleren ikke at gøre mere ud af sagen.

»Jeg forstår og sympatiserer med dem, der forblev stille. Forhåbentlig vil min historie afskrække et rovdyr og tilskynde dem, der føler sig håbløse«, afslutter Crews.

Annonce

Læs også: Liderbuksen Weinstein er færdig – så hvorfor laver Hollywood-vennerne strudsen?

Læs også: Derfor var Weinstein gud i amerikansk film – ni nedslag i hans karriere