Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Armie Hammer saves midt over i langt hadeindlæg – svarer selv på Twitter

Armie Hammer saves midt over i langt hadeindlæg – svarer selv på Twitter
Armie Hammer i 'Call Me By Your Name'.

I disse dage er Armie Hammer i spil som mulig Oscarkandidat for Luca Guadagninos mesterstykke ‘Call Me By Your Name’, men inden den amerikanske skuespiller blev skamrost for sin rolle i homodramaet, var hans skuespillerry lettere blakket.

Han er blevet omtalt som »box office poison« efter kommercielle nederlag i blandt andet ‘The Lone Ranger’ og ‘The Man From U.N.C.L.E’, og nu ripper Buzzfeeds skribent Anne Helen Petersen op i fortiden med et 6000 ord langt indlæg, der piller Armie Hammer fuldkommen fra hinanden.

Petersen argumenterer for, at Hammer er symbolet på den Hollywood-kultur, der har tilladt unge, attraktive, hvide mænd at få roller i store Hollywood-film, selvom deres tidligere film gentagende gange har skuffet ved billetlugerne. Hun går videre til at påpege, at Hammers nylige medvirken i independentfilm som ‘Call Me By Your Name’, Ben Wheatleys ‘Free Fire’ og Nate Parkers ‘The Birth of a Nation’ bare er et kalkuleret forsøg på at rette op på hans image.

Armie Hammer har selv svaret på kritikken på Twitter:

Your chronology is spot on but your perspective is bitter AF. Maybe I’m just a guy who loves his job and refuses to do anything but what he loves to do…?

— Armie Hammer (@armiehammer) November 26, 2017

Og de fleste andre er da også enige med Hammer om, at angrebet er decideret misrettet. For det første er Armie Hammer ikke den kalkulerende megastjerne, han bliver gjort til – hans navn vil næppe vække genklang i brede filmkredse – mens hans seneste films flop næppe kan bebrejdes ham alene. Han har trods alt kun haft biroller i de fleste af dem.

Desuden virker det også søgt at bebrejde en skuespiller for at opsøge stærke indiefilm, særligt når man har set den fortræffelige præstation, han leverer i ‘Call Me By Your Name’.

Skribenten Anne Helen Petersen er da også kommet i uføre på Twitter, hvor hun har måttet forsvare sit indlæg over for Hammers støtter:

Annonce

Læs også: Sundance: Vi har set filmen, der bliver kaldt en revolution for homokærlighed på lærredet