Christopher Nolan afviser endegyldigt: Jeg skal ikke instruere den næste James Bond

Christopher Nolan afviser endegyldigt: Jeg skal ikke instruere den næste James Bond
Christopher Nolan omkring premieren på 'Interstellar' i 2014.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Christopher Nolan som instruktør af en James Bond-film er manges våde martinidrøm. En ny udtalelse fra manden bag den Oscar-nominerede ’Dunkirk’ slår dog fast, at drømmen ikke opfyldes med den næste film om Agent 007 og måske aldrig.

»Jeg bliver ikke manden. Nej, bestemt ikke. Der er rygter om mig, hver gang de skal finde en ny instruktør«, siger Nolan i BBC Radio 4-programmet ’Desert Islands Discs’.

Den kommende 25. film om James Bond har allerede en (efterhånden lidt urealistisk?) premieredato den 8. november 2019, og Daniel Craig har efter længere tids udsving lagt kurs og meldt sig klar til en tørn mere.

Yann Demange (’71’), Denis Villeneuve (’Blade Runner 2049’) og David Mackenzie (’Hell or Highwater’) har alle været nævnt som navne på producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilsons ønskeliste. Det er ikke utænkeligt, at briten Nolan topper listen som et utopisk ønskevalg.

Christopher Nolan er fan af karakteren og har igennem årene talt med Broccoli og Wilson. Ud over lysten til at instruere sine egne koncepter hænger Nolans afvisning måske sammen med, at han på et dybere plan allerede udlevede sin Bond-drøm med Tom Hardys infiltrering af en snefyldt militærbase i ’Inception’.

Læs også: Daniel Craig har en drøm om den næste Bond-instruktør

Annonce