‘Wind River’-instruktør maler mørk grænsekrig i trailer til serien ‘Yellowstone’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Taylor Sheridan er en af de mest interessante stemmer i nyere amerikansk film. Han er manuskriptforfatter bag den moderne, hårdkogte genopfindelse af frontier-myten om det amerikanske grænseland i ’Sicario’, ’Hell or High Water’ og instruktørdebuten ’Wind River’ (som han tilmed selv instruerede), der kombinerer sort humor og besk fatalisme.

Med Sheridans nye tv-serie ’Yellowstone’ fortsætter han i samme tråd, og serien ligner visuelt såvel som historiemæssigt et best of-destillat af mandens vision.

Kevin Coster har ud fra traileren endelig fundet sig en kødfuldt rolle som patriarken i Dutton-familien, som besidder det største kvægareal i USA. Som et spil Settlers udspiller sig en lovløs kamp om den frodige landjord mellem Wyoming og Idaho med modstandere i de oprindelige landdyrkere, et reservat af indfødte amerikanere og forsvarerne af stedet som landets første nationalpark.

Udover Costner består Dutton-familien af Wes Bentley (’American Beauty’, ’The Hunger Games’-sagaen), Kelly Reilly (’Sherlock Holmes’-filmene) og Luke Grimes (’Fifty Shades’-trilogien), og det kunne virke som Sheridans mere grovkornede bud på 80’er-soapen ‘Dynasty’.

‘Yellowstone’ har premiere i USA i juni på Paramount Networks nye tjeneste, men mon ikke den ret hurtigt bliver gaflet til streaming herhjemme.

Læs også: Taylor Sheridan laver film om USA’s dæmoner – og denne gang er han vred for alvor

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af