En vis hammersvingende roer får en større rolle i ’Game of Thrones’ sæson 8

En vis hammersvingende roer får en større rolle i ’Game of Thrones’ sæson 8
Joe Dempsie som Gendry i 'Game of Thrones'.

Kong Robert Baratheons uægte søn Gendry, spillet af Joe Dempsie, var slet ikke at finde i fjerde, femte og sjette sæson af HBO’s succesfulde fantasyserie i ’Game of Thrones’. Efter at Davos Seaworth sendte Gendry af sted i en robåd i tredje sæson, havde der været stille omkring hans eksistens. I sæson 7 dukkede han imidlertid op igen, da han og Davos’ veje igen krydsedes.

Nu fortæller skuespiller Dempsie, at hans karakter får en betydeligt større rolle i ottende og sidste sæson, selvom han naturligvis er tvunget til at holde kortene tæt til kroppen.

Showrunnerne David Benioff og Dan Weiss havde tidligere lovet ham, at hans karakter ville vende tilbage på et tidspunkt, men alligevel turde han kun håbe:

»For mig personligt var det eneste reelle håb for karakteren, at han ville være der, når dommedag kom«, fortalte Dempsie til Digital Spy.

»Du havde en følelse af – selv tilbage i sæson 3 – a det her var en serie, som byggede op mod et utroligt klimaks, så man ville bare gerne være der, når det skete«.

»Det ville ikke have overrasket mig, og det havde overhovedet ikke gjort mig vred, hvis de var kommet til sæson 7 og simpelthen ikke rigtigt havde tid til Gendry. Så at jeg ikke bare kommer tilbage og sammenfatter de løse ender, men også er blevet givet den mængde historie, som jeg har fået, har været skønt. For ikke alle får det«, sagde han.

»Ikke engang fra en karakters synspunkt, men fra et personligt synspunkt – at stå dér på settet, mens de laver dén slutning… dét slutspil. Så ja, jeg er meget glad for at være involveret og være på settet i sæson 8«.

De sidste seks afsnit af ‘Game of Thrones’ får premiere engang til næste år.

Læs også: Sean Bean afslører (næsten) Ed Starks sidste ord i ’Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.