Honest Trailers tager sig af ’Black Panther’ – og disser Chris Pratt

’Black Panther’ har som den første store blockbuster med et overvejende afroamerikansk cast været én lang succeshistorie med både gode anmeldelser og en global indtjening på over 1,3 milliarder dollars.

Men nu er det altså på tide at komme lidt ned på jorden igen. Honest Trailers har nemlig taget sig af filmen for, med Jon Baileys karakteristiske stemme, at opremse alle de fejl, mangler og fjollerier, som filmen trods alt også bærer på.

Wakanda bliver eksempelvis sammenlignet med animationsserien ’The Jetsons’, mens Vibranium-metallet kaldes »et så kraftfuldt materiale, at det topper Tony Starks teknologi og Dr. Stranges magi som det bullshit, der kan gøre lige det, manuskriptet har brug for, at det kan«.

Der jokes desuden med, at Chadwick Bosemans T’Challa skiller sig markant ud fra andre Marvel-helte ved ikke at være i det vittige hjørne. Mens der klippes til Chris Pratts kække Star-Lord, siger fortælleren: »Jeg troede, man blev nødt til at være en smartass for at redde verden«.

Se videoen herover.

Læs også: ’Black Panther’-instruktør om spinoff med det kvindelige cast: »Det ville være fantastisk!«

Sponsoreret indhold
Din nye bedste ven er let, lækker og luksuriøs
… og den passer til både de produktive, de kreative og alle dem, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om Asus’ ZenBook 13 og 15 her.
ASUS