Tywin Lannister-skuespiller er (heller) ikke begejstret for ‘Game of Thrones’-slutningen

Tywin Lannister-skuespiller er (heller) ikke begejstret for ‘Game of Thrones’-slutningen
Charles Dance som Tywin Lannister.

Underskriftindsamlingen i kølvandet på ‘Game of Thrones’ finaleafsnit sidste uge talte sit tydelige sprog. Fans rasede over slutningen, og mere end en million seere skrev under på, at HBO skulle lave en ny ottende sæson.

Nu får kritikerne af sæsonen tilslutning af ingen andre end Tywin Lannister – eller i hvert fald skuespilleren bag, Charles Dance. Siden Tywins død i slutningen af fjerde sæson har Dance fulgt spændt med i serien som menig seer, og da han for nylig blev interviewet til Good Morning Britain, faldt snakken på den omtalte serieafslutning.

»Jeg var forvirret«, siger Dance om finalen. »Jeg nåede til slutningen, og jeg tænkte, ‘Hmm, okay’. Der er lille Arya, hun tager ud på et cruise et eller andet sted. Stakkels Jon skal tilbage nordpå over muren. Og så er der Tyrion. Og alle de mennesker, der stadig er i live, siger, ‘Hvad gør vi nu? Skal vi tage en kop te?’ Og jeg tænkte, ‘Ahhh, jeg ved ikke rigtigt’«.

På trods af den massive kritik har HBO’s programdirektør Casey Bloys udtalt, at han selv er meget tilfreds med skaberne David Benioff og D. B. Weiss’ arbejde, så en omskrivning af sæsonen kommer ikke på tale. I stedet ønsker han at fokusere på HBO’s mange andre serier samt de kommende ‘Game of Thrones’-spinoffs.

Læs også: Når du er færdig med at tilsvine slutningen på ’Game of Thrones’, så tænk lidt over det store billede

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Kan George Clooneys krigsserie slå svenske ’Skam’ på skøjter?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af